
Vegetarfrikadeller
Til 2-4 personer
Ingredienser
- 1 dl quinoa
- 1 finhakket løk
- 3 fedd presset hvitløk
- 4 ss havregryn
- 1 revet squash
- 2 finrevne gulrøtter
- 2 egg
- 1 ts spisskummen
- 1 ts chili
- 1 ts timian
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Skyll og kok quinoaen. (Ha gjerne en halv grønnsaksbuljongterning i kokevannet). La quinoaen tørke til den skal brukes, slik at farsen ikke blir for våt.
- Riv squashen og stek den litt i pannen til den faller sammen og noe av vannet fordamper.
- Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
- Form farsen til små frikadeller og brun dem i pannen.
- Legg dem på et stekebrett og stek i ovnen i 5-10 minutter ved 200 grader til de er gjennomstekte. Følg med underveis.


