Vegetarfrikadeller med ris og salat

Vegetarfrikadeller

Til 2-4 personer

Ingredienser

  • 1 dl quinoa
  • 1 finhakket løk
  • 3 fedd presset hvitløk
  • 4 ss havregryn
  • 1 revet squash
  • 2 finrevne gulrøtter
  • 2 egg
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts chili
  • 1 ts timian
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skyll og kok quinoaen. (Ha gjerne en halv grønnsaksbuljongterning i kokevannet). La quinoaen tørke til den skal brukes, slik at farsen ikke blir for våt.
  2. Riv squashen og stek den litt i pannen til den faller sammen og noe av vannet fordamper.
  3. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
  4. Form farsen til små frikadeller og brun dem i pannen.
  5. Legg dem på et stekebrett og stek i ovnen i 5-10 minutter ved 200 grader til de er gjennomstekte. Følg med underveis.

Legg inn en kommentar