Oppskriften på denne kaken har vi fått av mormor. Det er en veldig god og holdbar kake, som er grei å ha i huset hvis noen skulle stikke innom. Kaken egner seg utmerket til frysing.

SITRONKAKE

50 g margarin el smør
2 egg
2 dl farin
1 1/4 dl melk
3 dl hvetemel
1 1/2 ts bakepulver
3 spiseskjeer presset sitronsaft
Revet skall av en sitron

Glasur:
2,5 dl melis
Blandes med saft fra sitronen.

Smelt smøret og avkjøl. Pisk eggedosis. Tilsett melk og avkjølt smør. Rør i mel blandet med bakepulver. Ha i revet sitronskall og sitronsaft.
Stekes på 175 grader i 30-35 min. Prøv med en pinne om kaken er gjennomstekt.

Formstørrelse: 1 1/2 l liter.

Likte du dette innlegget, kan det også hende at du liker:
Kokoskake

Picture of Bodil

Bodil

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Lyst til å dele dette innlegget?

Legg inn en kommentar

Les også