En meny med torsk

Her for en tid tilbake var det veldig mye fin skrei å få kjøpt i butikken, og siden den både var rimelig og hadde høy kvalitet, bestemte jeg meg for å invitere til et lite torskelag. Torskelaget ble veldig vellykket, og torsken var absolutt helt prima. Her er menyen som jeg bød på denne kvelden. Oppskriftene finner du under bildene. Menyen er beregnet til 4 personer.

Forrett:
Capresesalat med soltørkede tomater

Hovedrett:
Lettsaltet torsk med gulrøtter, potet og smeltet smør

Dessert:
Konfektkake og kaffe

CAPRESE-SALAT MED SOLTØRKEDE TOMATER
4 tomater
I pakke mozarella fersk
8 ss olivenolje
En kopp basilikumblader
1/2 glass soltørkede tomater
Salt og nykvernet pepper
Litt balsamicoeddik
Skjær tomat og mozarella i skiver og dynk med olje fra de soltørkede tomatene og balsamicoeddik. Litt salt og nykvernet pepper oppå, og basilikum-bladene. Deretter soltørkede tomater i biter som legges oppå. Anrettes på posjontallerkner eller sendes rundt.

LETTSALTET TORSK MED GULRØTTER, POTETER OG SMELTET SMØR
Jeg fulgte oppskriften nederst i innlegget( fra godt.no) på hovedretten med torsk, men sløyftet de marinerte potetene og hadde vanlige kokte poteter i stedet.

Her er oppskriften på en veldig god konfektkake.

Her er oppskriften på lettsaltet torsk med marinerte poteter.

Legg inn en kommentar