Vegetariske wraps med stekte grønnsaker og hummus


Disse wrapsene er supergode og blir nok en ny fredagsfavoritt her i huset.

Vegetariske wraps med stekte grønnsaker og hummus

Til 4 personer

Ingredienser – wraps

  • 1 til 2 tacolumper per person
  • 1 stor rødløk (eller to små), skåret i strimler
  • 1 boks hermetisk paprika (400 g), skåret i strimler
  • 1 boks hermetisk champignon (400 g)
  • 1 – 2 ss olivenolje til steking
  • Pepper etter smak
  • Hummus (se oppskrift nedenfor)
  • Salat
  • En neve cashewnøtter

Fremgangsmåte

  1. Stek grønnsakene i en stekepanne med olivenolje til de er møre.
  2. Varm tortillaene i en tørr stekepanne.
  3. Smør et tykt lag hummus på hver tortilla og dynk med litt sitronsaft.
  4. Fordel de stekte grønnsakene oppå.
  5. Ha på litt salat og strø over cashewnøtter.
  6. Rull tortillaen stramt sammen og del i to.

Hummus

  • 200 g hermetiske kikerter
  • 1 ss tahini
  • 2 hvitløksfedd, revet
  • 2 ss olivenolje
  • 1-2 ss hakket soltørket tomat
  • 1/2 ts spisskummen
  • 2 – 3 ss sitronsaft
  • 6 ss vann
  • Litt salt

Slik lager du hummus

  1. Skyll kikertene godt i vann.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle.
  3. Bruk en stavmikser og kjør til en glatt røre.
  4. Smak til med salt.

Stek grønnsakene litt etter litt i en stekepanne.
Varm tortillaen.
Klart for montering av wrapsene.
Smør er tykt lag hummus på og fordel grønnsaker og nøtter oppå.
Rull sammen og server. Vel bekomme!

Legg inn en kommentar