
Disse wrapsene er supergode og blir nok en ny fredagsfavoritt her i huset.
Vegetariske wraps med stekte grønnsaker og hummus
Til 4 personer
Ingredienser – wraps
- 1 til 2 tacolumper per person
- 1 stor rødløk (eller to små), skåret i strimler
- 1 boks hermetisk paprika (400 g), skåret i strimler
- 1 boks hermetisk champignon (400 g)
- 1 – 2 ss olivenolje til steking
- Pepper etter smak
- Hummus (se oppskrift nedenfor)
- Salat
- En neve cashewnøtter
Fremgangsmåte
- Stek grønnsakene i en stekepanne med olivenolje til de er møre.
- Varm tortillaene i en tørr stekepanne.
- Smør et tykt lag hummus på hver tortilla og dynk med litt sitronsaft.
- Fordel de stekte grønnsakene oppå.
- Ha på litt salat og strø over cashewnøtter.
- Rull tortillaen stramt sammen og del i to.
Hummus
- 200 g hermetiske kikerter
- 1 ss tahini
- 2 hvitløksfedd, revet
- 2 ss olivenolje
- 1-2 ss hakket soltørket tomat
- 1/2 ts spisskummen
- 2 – 3 ss sitronsaft
- 6 ss vann
- Litt salt
Slik lager du hummus
- Skyll kikertene godt i vann.
- Ha alle ingrediensene i en bolle.
- Bruk en stavmikser og kjør til en glatt røre.
- Smak til med salt.




