
Her følger oppskrift på en god og enkel vegetarrett.
Vegetariske quesadilla med avokadosalat og dipp
2 – 3 personer
Ingredienser
- 1 dl paprika
- 1 dl rødløk
- 2 dl sopp
- 1,5 dl squash
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper
- Ca. 2,5 dl revet cheddar eller annen ost
- 4 store tacolumper (den største typen)
Fremgangsmåte
- Del grønnsakene i små biter. Varm oljen i en stekepanne, ha i grønnsakene, og la dem surre på svak varme til de er møre, ca. 7 minutter. Krydre godt med salt og pepper. Ta grønnsakene ut av stekepannen og ha dem i en bolle.
- Smør stekepannen med litt olivenolje med en pensel. Ha en tacolumpe i pannen. Dryss over 1/4 av osten, legg deretter på halvparten av grønnsakene, og så 1/4 av osten igjen.
- Legg en tacolumpe oppå og press godt sammen. La quesadillaen steke til den ene siden er gylden, 2–4 minutter. Press sammen igjen med en stekespade.
- Snu quesadillaen forsiktig og stek den andre siden gyllen. Del quesadillaen i fire med en pizzakutter.
Servering
Server med en enkel avokadosalat laget av:
- 1 moden avokado
- 2 tomater (delt i terninger)
- 1 ts balsamicoeddik
- 1 ts olivenolje
Til dipp: Bland 1,5 dl lettrømme med dipmix (pulver) etter ønske.






Bon appétit!