Vegetarfrikadeller med ris og salat

Vegetarfrikadeller

Til 2-4 personer

Ingredienser

  • 1 dl quinoa
  • 1 finhakket løk
  • 3 fedd presset hvitløk
  • 4 ss havregryn
  • 1 revet squash
  • 2 finrevne gulrøtter
  • 2 egg
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts chili
  • 1 ts timian
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Skyll og kok quinoaen. (Ha gjerne en halv grønnsaksbuljongterning i kokevannet). La quinoaen tørke til den skal brukes, slik at farsen ikke blir for våt.
  2. Riv squashen og stek den litt i pannen til den faller sammen og noe av vannet fordamper.
  3. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
  4. Form farsen til små frikadeller og brun dem i pannen.
  5. Legg dem på et stekebrett og stek i ovnen i 5-10 minutter ved 200 grader til de er gjennomstekte. Følg med underveis.
Picture of Bodil

Bodil

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Lyst til å dele dette innlegget?

Legg inn en kommentar