
Hei! Det er søndag, og her kommer forslag til vegetarisk ukemeny for denne uken. Rettene er lettlagede og greie, men er samtidig næringsrike og har mye smak.
Blåbærene er snart modne i skogen, og som ukens kake foreslår jeg en saftig og god blåbærkake.
En riktig god uke til alle!
Trykk på linken for å komme til oppskriften.
Mandag – Gulrotsuppe med chili og ingefær
Tirsdag – Ovnsbakt paprika med tex-mex bønnefyll
Torsdag – Lag en middagssalat med det du har for hånden. Middagssalaten på samlebildet er satt sammen av grønnkål, revet gulrot, nudler og cashewnøtter og guacamole. I tillegg aubergine, potetbåter, rødløk og cherrytomater som er penslet i olje, krydret og stekt i ovn på 200 grader til det ble mykt. Bytt ut nudler med quinoa for et mer proteinrikt alternativ. Server med vinaigrette.
Fredag – Gratinerte pannekaker med spinat og ricotta
Lørdag – Curry med kikerter og søtpotet
Søndag – Shepherd’s pie – vegetar
Ukens brød – Fantastiske småbrød
Dette brødet har en ganske lav andel av fullkorn. For et grovere alternativ, velg Ingers rugbrød. For glutenfritt alternativ, velg Proteinrundstykker.