
Dette er en god og litt annerledes pastasalat.
TORTELLINISALAT – VEGETAR
4 personer
Ingredienser
700 g fersk tortellinipasta (med ost eller spinat/ricotta, kokt etter anvisning på pakken)
2 ss pesto
1/2 ss olivenolje
1 ss sitronsaft
1 stor moden avocado, delt i terninger
1 boks artisjokkhjerter, artisjokkene deles i to
2 hvitløkskløfter, revet
1 neve med cashewnøtter
1 pakke fersk mozzarellaost i terninger (125 g)
1/2 dl revet parmesanost (Ca 50 g)
1 boks cherrytomater (Ca 175 g)
2 – 3 never rucculasalat (Ca 1 1/2 til 2 dl tett pakket)
Slik gjør du:
1. Kok tortellini etter anvisning på pakken. La den renne godt av. Ha den over i en bolle.
2. Bland pesto, olivenolje, sitronsaft og hvitløk, og vend dette forsiktig inn i tortellinien.
3. Ha oppi artisjokkhjerter, ruccula og ost, og bland dette inn i tortellinien. Krydre med litt pepper.
4. Anrett tortelliniblandingen på et fat. Strø over cashewnøtter og cherrytomater delt i to.
5. Server med godt brød.





