
Hei! Her kommer ukens forslag til vegetarisk meny! Som alltid prøver jeg å finne frem til en god balanse mellom ulike proteinkilder, og mellom veganske og vegetariske middagsalternativer. Og så prøver jeg å finne frem til middagsretter med mye smak og farge naturligvis! Det er kanskje det viktigste av alt. Maten skal smake godt, og den skal se delikat og fristende ut. Vi spiser med øynene også! Vi er heldige som kan fråtse i spennende fargerike grønnsaker og frukt, året rundt.
At frukt og grønnsaker er en vesentlig del av et vegetarisk kosthold kan du se her: Den vegetariske matpyramiden. Kilde: Wikipedia.
Ønsker alle en god og grønn uke!
Her følger ukemenyen:
Mandag – Vegetarisk wok med nøttehummus (Vegansk)
Tirsdag – Lettlaget linsegryte med karri (Vegansk)
Torsdag – Middagssalat med quinoa, kikerter, tofu og peanøttsaus (Vegansk)
Lørdag – Spicy vegan curry med poteter og kikerter (Vegansk)
Søndag – Falafel med hummus, taboule og yoghurtsaus
Hvis du bruker soya- eller havreyoghurt i yoghurtsausen er denne middagsretten vegan.
2 Comments
Takk som deler så mange flotte oppskriver. Jeg blir skikkelig inspirert, og gleder meg til å teste ut noen av oppskriftene selv 🙂
Tusen takk, Yogafrue:):)