Vegetarisk ukemeny – uke 36, år 2

Hei og god søndag! Her kommer ukens vegetariske meny, med et variert utvalg av plantebaserte middagsretter. Håper du finner noe du har lyst til å lage! Flere vegetariske middagsforslag finner du under kategorien «Vegetariske ukemenyer».

Ønsker alle en god og grønn uke!

Mandag – Vegetarisk pastagrateng med brokkoli

Hvis du vil spare tid i en travel hverdag, kan du lage i stand formen dagen før og sette den godt tildekket i kjøleskap. Den er da klar til å settes i ovnen for steking dagen etter.

Tirsdag – Lettlaget linsegryte med karri (Vegan)

Onsdag – Squashsuppe

Bruk havrefløte i suppen for et vegansk alternativ.

Torsdag – Vegetarburger med pulled Oumph, avocado og jalapeño (Vegan)

Fredag – Salat med ristede kikerter og nudler

Bruk risnudler i salaten hvis du vil ha den vegan. Server salaten med Potetgalette med urter.

Lørdag – Peanøttgryte fra Vest-Afrika (Vegan)

Søndag – BBQ-marinert quornfilet med søtpotetchips og yoghurtsaus

Bruk soyarømme i sausen hvis du vil ha retten vegan.

Ukens brød – Speltbrød med solsikkekjerner

Picture of Bodil

Bodil

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Lyst til å dele dette innlegget?

Legg inn en kommentar