Vegetarisk ukemeny – uke 36, år 2

Hei og god søndag! Her kommer ukens vegetariske meny, med et variert utvalg av plantebaserte middagsretter. Håper du finner noe du har lyst til å lage! Flere vegetariske middagsforslag finner du under kategorien «Vegetariske ukemenyer».

Ønsker alle en god og grønn uke!

Mandag – Vegetarisk pastagrateng med brokkoli

Hvis du vil spare tid i en travel hverdag, kan du lage i stand formen dagen før og sette den godt tildekket i kjøleskap. Den er da klar til å settes i ovnen for steking dagen etter.

Tirsdag – Lettlaget linsegryte med karri (Vegan)

Onsdag – Squashsuppe

Bruk havrefløte i suppen for et vegansk alternativ.

Torsdag – Vegetarburger med pulled Oumph, avocado og jalapeño (Vegan)

Fredag – Salat med ristede kikerter og nudler

Bruk risnudler i salaten hvis du vil ha den vegan. Server salaten med Potetgalette med urter.

Lørdag – Peanøttgryte fra Vest-Afrika (Vegan)

Søndag – BBQ-marinert quornfilet med søtpotetchips og yoghurtsaus

Bruk soyarømme i sausen hvis du vil ha retten vegan.

Ukens brød – Speltbrød med solsikkekjerner

Legg inn en kommentar