
Disse bildene er fra en januarkveld i fjor, i 2020, da jeg hadde venninneklubben på besøk. På den dagen visste vi heldigvis ingenting om hva som lå foran oss. Vi bare koste oss og nøt livet og det hyggelige samværet. På menyen sto det italiensk mat.
Det ble en kveld for å minnes.
I disse traurige pandemitider, gleder jeg meg virkelig til jeg kan se venninneklubben min igjen neste gang. Vi har ikke ikke kunnet møtes på noen måneder og det er trist.
På denne kvelden i januar i fjor var det minestronesuppe med tilbehør, som sto på menyen. Denne menyen kan du utmerket godt lage selv, uten noen som helst form for selskapelighet.
Dette var menyen denne kvelden:
Enkel forrettt
Bruchetta med tomatsalsa og spekeskinke
Jeg serverte den uten spekeskinke

Brød til forrett og til suppen:
Vridde baguetter

Hovedrett – Suppe
Minestronesuppe – oppskrift fra Matprat

Dette er en enkel og rask laget suppe. Til suppen serverte jeg rikelig med revet parmesan og persille, i tillegg til litt ekstra pasta ved siden av, for de som ønsket det. Jeg serverte også en italiensk rødvin og mineralvann til menyen.
Kake til kaffen
Jeg serverte en god gammel kake: Opp-ned kake. Servert med vaniljekrem.
Opp-ned kake

