Et sted for enkel glede og inspirasjon gjennom mat, sesonger og det grønne livet.
Hei kjære blogglesere! Som du kanskje ser, så er det endringer på gang her på bloggen. Det er fortsatt den...
Det er så fint å ha en hage. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fint det kan være...
Jeg tok meg en liten ekstratur til hytta denne uka – helt uplanlagt – men jeg er glad for at...
En sommer er over og det er på tide å summere opp hvordan denne sommeren har vært. Hvilke minner tar...
Eller Avskjæringer – eller Mjølgamp, om du vil. En gjennomgang av oppskriftene på disse tre kakene har overbevist meg om...
Jeg hadde noen dager fri i forrige uke, og da satte jeg kursen i retning fjellet og til en hytte...
En sesongbasert rett, enkel og laget med kjærlighet.
Det er lenge siden det har kommet noen innlegg på denne bloggen, men her kommer det endelig ett igjen.
Om du har vært innom denne bloggen tidligere, så har du nå kanskje opplevd at den har vært forsvunnet en tid. Det skyldes rett og slett at den har blitt flyttet over til en annen server, og har blitt lagt over til et norsk domene. Etter hvert vil den dukke opp i søk igjen som før.
Men nå over til dagens tema…
Når jeg skal lage kanelboller bruker jeg bare vanlig bolledeig, da blir ikke kanelbollene så mektige synes jeg. Denne oppskriften...
Jeg synes at tradisjonsrike bakverk som vafler, sveler og kanelboller hører sommeren til, og her i huset bakes disse bakverkene...
DEN LEVENDE STILLHET Det er rart med stillheten i skogen den er aldri fravær av lyd, aldri tom og skremmende,...
Jeg heter Bodil (62) og er bosatt i Nittedal, like utenfor Oslo.
I 2012 startet jeg denne bloggen som en hobby, for å få utløp for mine interesser for grønn livsstil, vegetarisk mat, hageliv og fotografering. Fokuset på bloggen ligger for det meste på grønn vegetarisk mat…
Et lite pust mellom tanker, sesonger og hverdagsøyeblikk.
Jeg hadde noen dager fri i forrige uke, og da satte jeg kursen i retning fjellet og til en hytte i Gudbrandsdalen.
Jeg er så glad i fjellet, og må alltid få med meg en fjelltur eller to i løpet av sesongen – nesten alltid til Gudbrandsdalen. Ofte på forsommeren, men kanskje aller helst i august. Jeg føler meg nok spesielt knyttet til fjellet og landskapet i Gudbrandsdalen, siden det er her min slekt har hatt tilhold…
Oppskrifter, hageglimt og små historier.