
Her kommer det etter hvert en meny med tandorikylling. Enn så lenge finner du oppskrift på raita og nanbrød her.
RAITA
• 1 liten boks mais
• 3 dl yoghurt naturell
• 1 ts hvit spisskummen
• 1/2 ts garam masala
• Litt chilipulver etter smak
Slik gjør du:
Alt røres sammen.
?
NANBRØD
Gir 2 store brød.
Ingredienser:
• 1/2 kg hvetemel
• 1 egg
• 1 pk tørrgjær
• 2 1/2 dl lunken melk
• 1 dl lunkent vann
• 3 ss olje
• 1/2 ts salt
• 3 ss sukker
Slik gjør du:
1. Bland gjæren i melet.
2. Tilsett salt, melk, vann og olje, og rør godt.
3. Arbeid inn mel, egg og sukker til en smidig deig.
4. Hev deigen lunt i ca. 30 minutter.
5. Kna deigen lenge – minst 5 minutter (gjerne med kjøkkenmaskin) for å få den seig.
6. Del i to og kjevle ut til tynne leiver.
7. Legg leivene på bakepapirkledd stekebrett.
8. Ønsker du hvitløkssmak, pensle med olje og riv over hvitløk.
9. Stekes øverst i ovn på 275°C i ca. 3 minutter. Følg med – de blir fort brune.
Serveres nystekte.
Oppskriften passer til flere enn 4 personer.

Nam! Tandoori-kylling er noe jeg ofte spiser på vår indiske resturant. Det er ikke så ofte jeg lager det selv.
Ja, det er kjempegodt – og slettes ikke så vanskelig å lage:).