Vegetarisk ukemeny – uke 36

I denne ukens forslag til vegetarisk ukemeny har jeg forsøkt å finne frem til middagsretter som det går raskt å lage, men som samtidig forhåpentligvis også er sunne. Jeg har ikke glemt hvordan det var å ha tre barn i oppveksten. Det var nesten så en ikke kom seg inn av døren, før en måtte ut igjen. Til fotball, speider, kor, – eller hva det nå var alt sammen. Middagen måtte fikses i en fei, og veldig ofte ble det noe ferdigkjøpt. Også når det gjelder vegetarmat finnes det mye bra å få kjøpt ferdig.

Middagene nedenfor går det raskt å lage. De kunne kanskje ha vært enda kjappere også, men det får jeg komme tilbake til i et senere blogginnlegg.

Mandag – Grønnsakswok med peanøttsaus

Tirsdag – Vegetariske wraps med stekte grønnsaker og hummus

Onsdag – Pastasaus med brokkoli og ost – vegetar

Torsdag – Varm quinoasalat med cherrytomater, kikerter og fetaost

Fredag – Piroger med fetaost

Lørdag – Hjemmelaget tomatsuppe

Server gjerne grillede ostesmørbrød med hvitløk til suppen.

Søndag – Linselapskaus

Ukens kake – Smuldrepai med epler

Ukens brød – Vridde baguetter

Et grovere brødalternativ finner du her.

Legg inn en kommentar