Her kommer årets siste vegetariske ukemeny, med forslag til nyttårsmenyer, samt forslag til middag på første nyttårsdag.Det er bare noen enkle og greie retter, som forhåpentligvis i samspill kan bli en bra servering.
Vegetar nyttårsmeny nr 1 – italiensk inspirert

Forrett:
Bruschetta med tomat og basilikum – eller med tapenade, auberginekrem og tomatsofrito.
Mellomrett:
Basilikumsorbet
Hovedrett:
Vegetarlasagne med spinat og ricottaost
Salat:
Salat med grønnkål, valnøtter og parmesanost (dropp brødraspet i oppskriften). Alternativt en helt grønn salat med ulike salatblader, grønn paprika, agurk, purre, avocado m.m., smaksatt med olje- og eddikdressing.
Brød:
Focacciabrød – oppskrift fra Tine
Dessert:
Suksesskake med eggekrem med sitronsmak
Vegetar nyttårsmeny nr 2 – kan lett tilpasses vegansk
Forrett:
Potet- og purreløksuppe. Bytt ut fløten med vegetabilsk matlagingsfløte for en vegansk, eller blomkålsuppe.
Hovedrett:
Vegetargryte bourguignon – laget med Oumph (vegansk oppskrift)., eller
Salat:
Salat med grønnkål, aprikos og valnøtter. Dropp parmesanosten for vegansk variant. Alternativt en helt grønn salat med ulike salatblader, grønn paprika, agurk, purre, avocado m.m., smaksatt med olje- og eddikdressing.
Brød:
Vridde baguetter
Dessert:
Smuldrepai med epler. For vegansk alternativ, bruk vegetabilsk margarin som egner seg for veganere. Server med krem laget av havrefløte.
Vegetar nyttårsmeny nr 3 – fire retter

Forrett:
Squashsuppe
Hovedrett:
Peanøttgryte fra Vest-Afrika – vegetar
Mellomrett:
Gode dessertoster servert med kjeks og frukt.
Dessert:
Ovnsbakte fiken med honning og hasselnøtter – oppskrift fra Klikk.
Første nyttårsdag
Spicy vegan curry med poteter og kikerter
Dessert: Sandkaker fylt med krem og bær.